Teiden parasta ruokaa
Shell HelmiSimpukka

Shell HelmiSimpukka-ketju

Shell HelmiSimpukka -ravintolat – kattavat palvelut ja hyvää ruokaa

Shell HelmiSimpukka -ravintolat ympäri Suomen tarjoavat kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Shell HelmiSimpukka -ravintolat sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne ovat viihtyisiä ja saat aina reipasta ja iloista palvelua. Shell HelmiSimpukat löydät Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydestä.

Tietoa HelmiSimpukka-ketjusta

Shell HelmiSimpukka

Shell HelmiSimpukka -ketju tarjoaa tiellä liikkujille kattavat palvelut ja hyvää ruokaa ympäri Suomen. Yhteensä 50 Shell HelmiSimpukkaa sijaitsevat Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydessä.

Tutustu HelmiSimpukkaan
HelmiSimpukka yritysasiakkaille

Yritysasiakkaille

Shell HelmiSimpukka -ketju tarjoaa yritysasiakkaille kattavat palvelut ympäri Suomen. Kysy lähimmästä Shell HelmiSimpukasta edullista lounassopimusta tai kanta-asiakkaiden etupaketteja.

Edut yrityksille
HelmiSimpukka yhteydenotto ja palaute

Palaute ja yhteydenotto

Haluamme jatkuvasti parantaa palvelujamme ja asiakkailtamme saatu palaute on meille ensi arvoisen tärkeää. Ota yhteyttä Shell HelmiSimpukkaan tai kerro meille, missä olemme onnistuneet ja kuinka voisimme vielä kehittyä.

Anna palautetta tai ota yhteyttä
Töihin meille

Töihin meille

Haemme jatkuvasti joukkoomme ahkeria, iloisia, vastuuntuntoisia, ulospäin suuntautuneita ja positiivisen asenteen omaavia ammattilaisia sekä alalla opiskelevia tulevaisuuden tähtiä!

Hae meille töihin