Parhaillaan paistumassa
Meillä itsetehdyt munkkiuutuudet

Shell HelmiSimpukka -ravintolat ja kahvilat

Shell HelmiSimpukka -ravintolat ja kahvilat tarjoavat teiden parasta ruokaa

Shell HelmiSimpukka -ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Maista maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me Shell HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisen, lounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Ravintola

HelmiSimpukka Lounas

Lounas

Herkuttele rehtiä kotiruokaa tai päivän leike, tai nauti joutuisasti salaatti tai päivän keitto tuoreen leivän kera. Lounas tarjoillaan asemakohtaisesti joko buffetpöydästä tai annoksina. Keittolounas tuoreen leivän kanssa on tarjolla lounasaikaan jokaisessa HelmiSimpukassa.

Päivän lounas
Palvelut - Helmen Keittiö ravintola

Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat aitoa suomalaisten lempiruokaa – rehellisillä resepteillä laadukkaista raaka-aineista.

Herkulliselle ruokalistalle on poimittu tuttujen herkkujen lisäksi kokonaan uudenlaisia makuja. Listamme ehdoton kruunu on Helmen itsetehdyt lihapullat, jotka valmistetaan kotimaisesta lihasta ja pyöritellään käsin kaikissa Shell HelmiSimpukoissa paikan päällä. Lapset herkuttelevat omalta listaltaan ja annokseen kuuluu jälkiruoaksi jäätelö. Meillä ruokailet aina hyvin – myös öiseen aikaan.

Tutustu ruokalistaan
Palvelut - Aamiainen

Aamiainen

Täytä vatsasi nopeasti, helposti ja maukkaasti. Valitse täyttävä lämmin aamiainen tai maistuva puuroaamiainen runsailla lisukkeilla. Runsas aamiainen joka aamu ani varhaisesta aina kello 10 saakka.

Katso aamiaismenu
Palvelut - Sibylla-pikaruoka

Pikaruoka

Sibylla tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla-Dog ja Drivers Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain Shellistä. Sibyllan pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Palvelut - Pizza

Pizza

Kun pizzannälkä yllättää kesken matkan, ovat maanteiden maukkaimmat pizzat parhaillaan paistumassa. Valikoiduilta asemilta noudat pizza-klassikot matkalle mukaan tai nautit paikan päällä.

Pizzojen parhaat

Kahvila

Palvelut - Kahvila

Shell HelmiSimpukan kahvi on pavun verran parempaa: saat kaikista Shell HelmiSimpukoista perinteisen Pauligin Juhla Mokan lisäksi myös aina vastajauhettua kahvia. 

Kahvi valmistetaan aina raikkaasta vedestä ja voit valita pienen, normaalin tai ison kupillisen nautittavaksi joko paikan päällä tai mukaan matkalle. Kahvihetken kruunaa legendaariset, Shell HelmiSimpukoissa paikan päällä leivotut tuoreet Talon Munkit. Perinteisten ja kuorrutettujen itsetehtyjen munkkien lisäksi tarjolla on myös muita makeita ja suolaisia kahvileipiä.

Palvelut - Meillä itsetehty

Meillä itsetehty

Aidot raaka-aineet ja perinteiset arvot ovat meille tärkeitä. Siksi olemme halunneet panostaa entistä enemmän siihen, että jokaisessa Shell HelmiSimpukassa on tarjolla reilusti makeita ja suolaisia itse paikan päällä tehtyjä tuotteita.

Katso myös

Palvelut - Burger King

BURGER KING®

Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju BURGER KING® Jyväskylän Shell HelmiSimpukan yhteydessä tarjoaa ensiluokkaiset raaka-aineet, originaalit reseptit ja perheystävällisen ruokailuympäristön sekä korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa. Toukokuussa avaamme myös Shell HelmiSimpukka Mäntsälässä.

Palvelut - Rax Buffet

Rax Buffet

Syö ja juo niin paljon kuin haluat -periaatteella toimiva Rax Buffet on helppo, nopea ja edullinen buffetravintolaketju, jonka löydät Porvoon Shell HelmiSimpukasta. Monipuolisesta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja nälkään kuin nälkään pizzasta salaattiin.

Palvelut - Ryhmäruokailu

Ryhmäruokailu

Ryhmät syövät Shell HelmiSimpukoissa edullisemmin ja herkullisen ryhmämenumme vaihtoehdoista jokainen löytää suosikkinsa. Voit varata ryhmäruokailun kätevästi suoraan verkosta.

Rehti ryhmämenu