Löydä asema

Etsi asemia paikkakunnan sekä palveluiden perusteella ja valitse asemasi alle päivittyvästä listasta.

Palvelut

Palvelut - Perfect autopesu

Autopesu

Shell Autopesujen monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva pesu joka kelille. Meillä peset autosi nykyaikaisilla laitteilla osaavan henkilöstön opastamana. Perfect-pesut ostat kätevästi myös verkossa!

Lisätiedot Shell.fi-palvelussa
Palvelut - Palvelumestari

Palvelutankkaus

Asiantuntevat palvelumestarimme tankkaavat autosi valituilla asemilla. Halutessasi palvelumestari myös tarkastaa moottoriöljyt, lisää lasinpesunestettä ja pesee ikkunat. Ainutlaatuinen palvelu vain Shell-asemilla!

Lisätiedot Shell.fi-palvelussa
Palvelut - Ammattiautoilijoille

Ammattiautoilijoille

Tarjoamme ammattiautoilijoille pysyviä etuja ja tarjouksia ruoista sekä juomista. Voit pysähtyä yli 10 asemallamme suihkuun tai saunaan, ja asemistamme yli puolet ovat auki 24h. Meiltä saat kunnon ruokaa kaikkina vuorokaudenaikoina – myös öisin.

Ammattiautoilijoille
Palvelut - Ryhmille

Ryhmille

Ryhmät syövät Shell HelmiSimpukoissa edullisemmin. Vietä viihtyisä tauko ja kerää leimoja ryhmäetukorttiisi – saat huomattavia etuja. Ryhmäruokailun varaat kätevästi suoraan verkosta.

Tutustu ryhmäetuihin
Muut palvelut

Muut palvelut

Kaikissa Shell HelmiSimpukoissa sinua palvelevat monipuolinen myymälä, Veikkaus-piste sekä ilmainen Helmi WiFi -langaton verkko. Valikoiduilla asemilla myös mm. Western Union -rahansiirtopalvelu® ja Postin palvelupiste.