Ajankohtaiset
Edut ja tarjoukset

Shell HelmiSimpukka edut ja tarjoukset
SYÖMÄLLÄ TANKKAAT EDULLISEMMIN

Tankkaa itsesi ja autosi

Istu hetkeksi alas ja tule syömään Shell HelmiSimpukkaan – saat samalla tankatessasi polttoaineista viisi senttiä alennusta per litra. Alennuksen saat max 90l tankkauksesta ostaessasi samalla kerralla vähintään 8 € ruoka-annoksen. Ostojen tulee olla samalla kuitilla. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin. Kampanja on voimassa 15.2.–11.3. ja 29.3.–2.4.2018.

Tutustu tarkemmin
Ruokailijalle jälkiruoka eurolla

Kruunaa lounaasi kolikoilla!

Voit tehdä lounashetkestä astetta nautinnollisemman pikkurahalla. Euron lisämaksusta saat koko juomapöydän valikoiman lounaan kyytipojaksi. Valittavanasi on virvoitusjuomat hanasta, maito, mehu ja kotikalja (valikoima vaihtelee asemoittain). 

Lounaan ostaja voi myös halutessaan valita eurolla päivittäin vaihtuvasta jälkiruokavalikoimasta mieleisensä. Tarjolla on päivittäin mousseja, smoothieita ja muuta pientä hyvää. 

Kanta-asiakastarjoukset

Shell HelmiSimpukka kanta-asiakaskortit

Kanta-asiakkaille

Kanta-asiakaskorttien haltijat saavat pysyvästi edullisempia ruoka-annoksia sekä kuukausittain vaihtuvia kampanjaetuja!

Kanta-asiakasalennuksiin oikeuttavat: 

Tutustu kortteihin ja tilaa omasi korttien verkkopalveluista.

HelmiSimpukka - Edut ja tarjoukset

Jälkiruoaksi Talon Munkki

Shell HelmiSimpukan kanta-asiakkaana saat herkullisen kotiruokalounaan yhteydessä jälkiruoaksi aina tuoreen meillä paistetun ja itsetehdyn Talon Munkin hintaan 1 €.

HelmiSimpukka - Edut yritysasiakkaille

Etuja yritysasiakkaille

Shell HelmiSimpukka -ketju tarjoaa yritysasiakkaille kattavat palvelut ympäri Suomen. Kysy lähimmästä Shell HelmiSimpukasta edullista lounassopimusta tai kanta-asiakkaiden etupaketteja.

Tutustu yritysetuihin