Kahvilla Monacoon

Shell HelmiSimpukka Monaco Cup

Osallistu ja voita neljän hengen formulamatka Monacoon

Supersuosittu Monaco Cup on taas täällä! Osallistu Monaco Cup -arvontaan lähimmällä Shell- tai St1-asemalla ostamalla kahvia Monaco Cup -tunnuksin varustetussa kahvikupissa! Kupista löydät henkilökohtaisen, kuuman juoman avulla aktivoituvan koodin, jolla voit voittaa neljän hengen formulamatkan Monacoon tai jonkun muun 50 000 palkinnosta! Arvonta on voimassa 27.12.2017-20.2.2018. Lisäksi voit osallistua aika ajoin erillisiin osakilpailuihin Facebookissa – tykkää niin tiedät!

 

MonacoCup – juo nauti voita!

JUO NAUTI VOITA!

JUO kahvimpaa kahvia, NAUTI täyteläisestä mausta ja VOITA 4 hengen formulamatka Monacoon tai joku muu 50 000 palkinnosta! Pikapalkintoina mm. kahvimpi kahvi, munkki kuin munkki, lounas Shell HelmiSimpukassa, Fazerin sininen suklaapatukka tai Coca-Cola Zero 250 ml.

Pelaa muistipeliä ja VOITA

Arvomme päivittäin pelin ratkaisseiden ja sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken munkkikahvihetken neljälle.  Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Shell HelmiSimpukka Monaco Cup – kahvimpaa saa hakea!

Kahvimpaa saa hakea

Me Shellillä kiinnitämme erityistä huomiota kahvimme laatuun. Hyvä kahvihetki koostuu laadukkaista Pauligin kahvipavuista, raikkaasta vedestä ja siitä, että tarjolla on aina tuoretta kahvia. Meillä voit myös valita kahdesta täyteläisestä kahvilaadusta oman makusi mukaisen kahvin.

Näin osallistut arvontaan

Monaco Cup -arvontaan on helppo osallistua.

  1. 1) Osta Monaco Cupillinen kahvia
  2. 2) Koodisi ilmestyy Monaco Cupin kylkeen
  3. 3) Syötä koodisi monacocup.fi ja tarkista voititko pikapalkinnon
  4. 4) Osallistu sivulla Monacon matkan arvontaan.

Katso kun Pauligin Paula opastaa Monaco Cupin käytössä.

Shell HelmiSimpukka asemat

Asemahaku

Osallistu Monaco Cup -arvontaan lähimmällä Shell-asemalla ostamalla kahvia Monaco Cup -tunnuksin varustetussa kahvikupissa!

LÖYDÄ LÄHIN SHELL

 
Löydä lähin Shell HelmiSimpukka