Parhaillaan paistumassa
Meillä itsetehdyt munkit

Parhaillaan paistumassa meillä itsetehdyt munkit

Herkullisia perinteitä kunnioittaen

Ensimmäinen Shell avattiin Suomeen jo sata vuotta sitten. Silloin kahvihetken kruunasi usein asemalla leivottu ja paistettu tuore munkki. Vuosikymmenten saatossa tehokkuus ajoi perinteiden ohi, ja leipomisesta asemilla luovuttiin.

Nyt vanhan ajan herkullinen munkkikulttuuri on jälleen HelmiSimpukoissa. Avasimme uudelleen Suomen teille lähes 60 munkkileipomoa, jotka valmistavat joka päivä päältä rapeita ja sisältä täyteläisen pehmeitä munkkeja kahvihetkesi kruunuksi – alusta asti paikan päällä.

 

Aina vastajauhettua KAHVIA – pavun verran parempaa

Nauti kuppi tuoretta, hyvää kahvia. Valitse taidolla paahdettu, täyteläinen kahvi, joka tarjoillaan aina höyryävän kuumana, tai herkuttele suklaisella kaakaolla tai raikkaalla teellä. HelmiSimpukassa nautit perinteisen Pauligin kahvin lisäksi myös aina vastajauhettua kahvia – kaikkina vuorokaudenaikoina. Paikan päällä vastajauhettu kahvi vaihtuu sesongeittain. 

HelmiSimpukan omassa leipomossa, paikan päällä leivotut tuoreet Talon Munkit ja aina vastajauhettu kahvi ovat herkullisin syy pysähtyä nauttimaan. Tervetuloa!