Shell HelmiSimpukka
Tietoa meistä

Shell HelmiSimpukka tietoa meistä

Shell HelmiSimpukka -ravintolat palvelevat ympäri Suomen

Shell HelmiSimpukka -ravitnoalt tarjoavat tiellä liikkujille kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään ympäri Suomen. Olennainen piirre Shell HelmiSimpukoissa on niiden hyvä sijainti, viihtyvyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voi tauosta tehdä miellyttävän ja nautinnollisen osan matkaa: Shell HelmiSimpukka-liikenneravintolat sijaitsevat Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydessä.

Kaikilla asemilla sinua palvelevat Shell HelmiSimpukka -ravintola tai -kahvila, monipuolinen myymälä, veikkaus sekä ilmainen Helmi WiFi. Kaikilla asemilla on tarjolla myös jo klassikoksi nousseet, Helmen itsetehdyt lihapullat sekä legendaariset paikanpäällä käsityönä tehdyt Talon Munkit.

Asemakohtaisesti tarjoamiimme palveluihin kuuluvat myös Shell HelmiSimpukka -ravintoloiden Ruokalistan annokset ja päivittäin vaihtuva lounaslista, nopeat pikaruoat, herkulliset pizzat sekä BURGER KING® -ravintolat. Tule totoamaan, lähetä postia, pese autosi, nauti palvelumestarin palveluista tai vuokraa peräkärri! Shell HelmiSimpukat palvelevat monipuolisesti myös raskaan liikenteen autoja sekä kuljettajia. 

Shell.fi  |  St1.fi